Aby ukończyć rejestrację i uzyskać pełny dostęp do platformy, członek zespołu musi zweryfikować swój adres e-mail. Ten krok zapewnia bezpieczną komunikację i pomaga nam utrzymać bezpieczne środowisko dla wszystkich użytkowników.
Weryfikacja e-maila jest wymagana zawsze, gdy tworzone jest nowe konto członka zespołu lub aktualizowany jest istniejący adres e-mail.
Dopóki nie zweryfikujesz swojego e-maila, zobaczysz komunikat ostrzegawczy na swoim pulpicie nawigacyjnym z nagłówkiem „Zweryfikuj swój adres e-mail".

Funkcja brandingu jest wyłączona

Zapraszanie członków zespołu na wydarzenie i do firmy nie jest możliwe

Funkcja newsfeed jest wyłączona

Możesz spróbować ponownie wysłać wiadomość e-mail weryfikacyjną. Link można znaleźć w dwóch różnych miejscach.
1a. Przycisk ponownego wysłania weryfikacji znajduje się po prawej stronie żółtego baneru. Kliknięcie przycisku wysyła wiadomość e-mail weryfikacyjną. Przycisk zostanie następnie wyłączony i będzie można go kliknąć ponownie dopiero po kilku minutach.

1b. Lub przycisk ponownego wysłania weryfikacji można znaleźć w Twoim Profilu użytkownika. Uzyskaj dostęp do ustawień profilu, klikając na ikonę profilu w górnym prawym rogu i wybierając Aktualizuj profil.

Kliknij na przycisk "Wyślij ponownie wiadomość weryfikacyjną".

Jeśli nie otrzymałeś wiadomości weryfikacyjnej, sprawdź folder spam, ponieważ może tam się znaleźć.
Jeśli Twoje konto Eventee jest zarejestrowane przy użyciu firmowego adresu e-mail i nie otrzymujesz wiadomości weryfikacyjnej, może ona być blokowana przez system filtrowania antyspamowego Twojej firmy.
Jeśli sprawdziłeś folder spam i nie używasz firmowego adresu e-mail, sprawdź, czy nie ma błędu w Twoim adresie e-mail. Możesz zmienić swój adres e-mail, postępując zgodnie z poniższym przewodnikiem krok po kroku.
4a. Kliknij na Aktualizuj profil

4b. Kliknij przycisk Zmień email

4c. Otrzymasz wiadomość e-mail, w której możesz zaakceptować zmianę i zweryfikować nowy adres e-mail, lub możesz anulować zmiany.
Przepływ anulowania zmian e-maila


Przepływ weryfikacji nowego e-maila


Gdy tworzysz nowe konto lub akceptujesz zaproszenie do dołączenia do zespołu imprezy, otrzymasz wiadomość e-mail weryfikacyjną. Link weryfikacyjny jest ważny przez jedną godzinę, po czym wygasa i będziesz musiał ponownie wysłać wiadomość e-mail weryfikacyjną.

Klikając przycisk weryfikacji email, zobaczysz wiadomość, że Twój email został zweryfikowany.

Przeładuj stronę administratora. Po przeładowaniu żółty baner z komunikatem ostrzegawczym zniknie i będziesz mieć dostęp do wymienionych wyżej funkcji.