company logo

Centrum pomocy

Przejdź do Eventee
Home
Powered by
Wszystkie kolekcjePersonalizacja i integracjaJak przełączyć konto Eventbrite

Jak przełączyć konto Eventbrite

Dowiedz się więcej o przełączaniu konta Eventbrite w Eventee.

Czy musisz przełączać się między swoimi kontami Eventbrite? W takim razie jesteś we właściwym miejscu! Czytaj dalej, aby dowiedzieć się, jak dokładnie to zrobić.

1. Odłącz Eventbrite od swojego wydarzenia w Eventee

Otwórz swoje wydarzenie w Eventee i przejdź do strony Ustawienia → Integracje. Kliknij przycisk Odłącz od Eventbrite.

Jeśli nie widzisz tego przycisku, nie martw się, po prostu upewnij się, że zielony przełącznik po prawej stronie jest wyłączony i przejdź do kroku drugiego.

2. Otwórz Eventbrite i wyloguj się

Otwórz evenbrite.com w tej samej przeglądarce i wyloguj się ze swojego konta.

3. Czas na ponowne połączenie!

Wróć do swojego wydarzenia w Eventee i połącz je z Eventbrite. Najpierw odśwież stronę, następnie włącz przełącznik i kliknij Autoryzuj.

Nad Eventee powinno pojawić się mniejsze okno i poprosić Cię o zalogowanie -> tutaj możesz użyć innego konta.

Ale jeśli okno poprosi Cię o zezwolenie na dostęp zamiast zalogowania, może być konieczne wcześniejsze wylogowanie. Na dole znajduje się przycisk Nie Ty? który Cię wyloguje.

Czy ta odpowiedź pomogła?
😞
😐
😁