Czy wszystko jest gotowe i chcesz opublikować swoje wydarzenie? To dokładnie to, co się dzieje, gdy publikujesz swoje wydarzenie.
Przede wszystkim możesz wreszcie wysłać zaproszenia do swoich uczestników! Po prostu przejdź do Użytkownicy, wybierz wszystkich Jeszcze nie zaproszeni, i użyj przycisku strzałki aby wysłać im zaproszenia.
Jak możesz się dowiedzieć, czy zaproszenie zostało wysłane? Sprawdź ich etykietę w karcie Użytkownicy - jeśli mówi "Oczekujące", otrzymali zaproszenie, ale jeszcze się nie przyłączyli. Dowiedz się więcej o etykietach.

W zależności od Twoich ustawień, części Twojego wydarzenia mogą stać się widoczne w internecie. Jednak zawsze możesz ograniczyć dostęp, aby tylko Twoi uczestnicy mogli dołączyć do wydarzenia. Dowiedz się więcej o wydarzeniach prywatnych.
Uwaga: W pewnych okolicznościach nadal możesz wprowadzać zmiany w Twoich publicznych wydarzeniach.