Check-in-sovelluksemme avulla vieraiden rekisteröinti on nyt vain muutaman sekunnin asia. Prosessi on vaivaton: skannaa osallistujan ainutlaatuinen QR-koodi tai merkitse heidät manuaalisesti listalta. Listalle lisäämättömät osallistujat voidaan lisätä suoraan sovelluksesta.
Huomaa, että check-in-ominaisuus ei ole saatavilla kaikissa palveluissa. Tarkista hinnoittelusivumme nähdäksesi, sisältyykö se sinun palveluusi.
Kohdassa Asetukset → Ominaisuudet → Check-in voit ottaa check-in-ominaisuuden käyttöön.

Kun check-in-ominaisuus on otettu käyttöön, voit hallita sitä kahdesta paikasta:
Asetukset → Ominaisuudet → Check-in

Ihmiset → Osallistujat → Hammasrattaan kuvake check-in-suodattimessa

Vihreän 'Hallitse' -painikkeen tai 'Hammaspyöräkuvakkeen' napsauttaminen avaa ponnahdusikkunan, jossa näkyvät Sisäänkirjautumisen asetukset.

Täältä löydät ainutlaatuisen syvälinkin ja QR-koodin sisäänkirjautumissovelluksen asentamiseen.
Katso yksityiskohtainen opas aiheesta Kuinka asentaa ja avata sisäänkirjautumissovellus.

Voit valita, voiko sisäänkirjautumissovellukseen lisätä uusia osallistujia.

Kun se on käytössä, check-in-sovelluksessa näkyy 'Lisää osallistuja' -painike. Lue lisää artikkelista Kuinka lisätä uusi osallistuja Check-in-sovellukseen.

Voit hallita check-in-käyttöoikeuksia.

Check-in-käyttöoikeus on 6-numeroinen PIN-koodi, joka syötetään check-in-aktivointiruudussa. Voit käyttää yhtä PIN-koodia useille henkilöille tai luoda lisää koodeja.
Check-in-sovelluksen käyttöoikeuksien määrällä ei ole rajoitusta. Esimerkiksi jos sinulla on viisi check-in-henkilökuntaa, voit määrittää heille viisi erilaista sovelluksen käyttöoikeustilejä.
Painikkeen "Lisää uusi käyttöoikeus" napsauttaminen lisää sovellukseen uuden käyttöoikeuden.


Jokaista käyttöoikeutta voi muokata napsauttamalla 'vihreää kynä-kuvaketta'.

Voit muokata käyttöoikeuden nimeä ja PIN-koodia
Tallenna-painikkeella tallennetaan muokatut tiedot
Napsauttamalla 'Peruuta käyttöoikeus' poistetaan käyttöoikeus käytöstä

Voit poistaa sisäänkirjautumisen käytöstä.
Napsauttamalla 'Poista käytöstä'' -painiketta poistetaan sisäänkirjautumisominaisuus ja linkki käytöstä.


Kun sisäänkirjautuminen on määritetty, voit antaa linkin ja PIN-koodin sekä myöntää sisäänkirjautumishenkilöstölle pääsyn sisäänkirjautumissovellukseen ilman pääsyä Eventeee-hallintoon.
Lue lisää siitä, kuinka Eventee Check-in App toimii.