Náš nástroj pre networking funguje podobne ako Tinder - je založený na spojeniach, čo znamená, že chatovať a dohadovať stretnutia cez Eventee môžu iba tí, ktorí sa spojili. Môžete buď prechádzať karty jednotlivých účastníkov a posielať im žiadosti o spojenie, alebo použiť tradičný spôsob a prechádzať zoznam všetkých pripojených účastníkov.
Prejdite na kartu Networking a kliknite na tlačítko Začať networking. Kým sa budete môcť stretnúť s novými ľuďmi, je potrebné doplniť niektoré informácie.

Keď budete so svojím profilom spokojní, môžete kliknúť na tlačítko Aktualizovať profil a pripojte sa k networkingu.

Swipovanie kariet sú veľmi podobné Tinderu - buď prijmete, alebo odmietne možnosť stretnúť sa s druhou osobou. Ak sa aj ona chce spojiť s vami, potom je to zhoda a objaví sa okno chatu. Táto metóda jednoducho spája účastníkov, ktorí majú vzájomný záujem o spojenie.
Zoznam všetkých účastníkov je tradičnejší. Obsahuje všetkých účastníkov, ktorí sa pripojili k networkingu. Ak vás niekto zo zoznamu zaujme, môžete mu poslať žiadosť o spojenie. Ak ju prijme, budete si môcť písať.
Metóda swipovacích kariet
Hneď po pripojení k networkingu by ste mali vidieť profily všetkých účastníkov, ktorí sa pripojili k networkingu.
Ako funguje swipovanie medzi kartami?
Tlačítko zaškrtnutia: Ak vás osoba zaujme a chcete sa s ňou stretnúť, kliknite na tlačítko zaškrtnutia.
Tlačítko krížika: Ak sa s touto osobou nechcete stretnúť, kliknite na tlačítko krížika. Vždy môžete znovu navštíviť odmietnutých používateľov a zmeniť svoje rozhodnutie.

Ako znova otvoriť obrazovku s posúvacími kartami?
Účastníckymi kartami vždy nájdete pod zeleným tlačidlom v sekcii Moja sieť.

Zoznam všetkých účastníkov
Ak nie ste fanúšikom posúvania, alebo by ste si jednoducho chceli prehliadnuť zoznam všetkých účastníkov, ste na správnom mieste!
Zoznam všetkých účastníkov môžete zobraziť kliknutím na tlačidlo Všetci účastníci v ľavom menu.

Vyhľadávanie účastníkov
V zozname tiež môžete prechádzať alebo vyhľadávať účastníkov podľa ich mena, pozície a spoločnosti.

Odoslanie žiadosti o spojenie
Ak sa chcete spojiť s niekým, stačí kliknúť na okrúhle tlačidlo s osobou a symbolom plus.
Ak sa o danej osobe chcete dozvedieť viac, môžete tiež kliknúť na jej meno a zobraziť si celý profil. Tu je tiež tlačidlo, ktoré im odošle žiadosť o spojenie.

Teraz je čas skontrolovať vaše prichádzajúce žiadosti. Všetky sú usporiadané na karte Žiadosti.
Ak si najskôr želáte zobraziť informácie o ľuďoch, ktorí vám poslali žiadosť, môžete opäť kliknúť na ich meno a tým otvoriť ich profil. V ňom môžete tiež žiadosť hneď prijať alebo odmietnuť.

Akonáhle sa s vami účastník spojí, objaví sa na stránke Moja Sieť.

Ak si už s niekým píšete, ale chceli by ste si prehliadnuť program, rečníkov alebo iné informácie a zároveň pokračovať v konverzácii, je to tiež možné. Jednoducho prejdite na ľubovoľnú kartu a tlačidlo chatu sa objaví v dolnom pravom rohu prehliadača.

Pretože funkcia prehľadávania kariet aj zoznam účastníkov zobrazujú iba používateľov, ktorí sa prihlásili na networking, zoznam sa priebežne aktualizuje počas celej akcie. Nezabudnite ho teda kontrolovať, aby ste sa mohli stretnúť s novými ľuďmi.
Kde nájsť odmietnutých používateľov
Všetkých používateľov, ktorých ste predtým odmietli, nájdete kliknutím na Žiadosti a potom cez tlačidlo Odmietnuté kontakty.

Ak už nechcete byť v spojení s určitým používateľom alebo ak vám používateľ posiela nevhodný obsah, môžete si vybrať možnosť „Zrušiť prepojenie
Túto možnosť nájdete v profile používateľa:


Zrušiť prepojenie s používateľom
Ak ste sa s niekým prepojili omylom alebo už nechcete byť s daným používateľom v spojení, máte možnosť spojenie zrušiť. Ak si to neskôr rozmyslíte, môžete sa kedykoľvek znova prepojiť.

Blokovanie používateľa
Ak vám používateľ posiela nevhodný obsah, máte možnosť ho zablokovať. Potom s vami už nebude môcť komunikovať. Obsah od blokovaného používateľa sa vám v aplikácii skryje: neuvidíte jeho príspevky na sociálnej stene (social wall), jeho otázky v relácií ani jeho recenzie a nebude viditeľný ani v networkingu. V gamifikácií sa bude zobrazovať ako „blokovaný používateľ".


Seznam blokovaných uživatelů najdete v sekci Více -> Blokovaní uživatelé. Blokované uživatele lze kdykoli odblokovat.

Nahlášení uživatele
Uživatele můžete nahlásit admin týmu. Jakmile bude nahlášení potvrzeno, uživatelský účet bude přepnut do režimu „pouze pro čtení“ (read-only) a uživatel již nebude moci v aplikaci vytvářet žádný obsah.

Vyberte dôvod nahlásenia a kliknite na tlačidlo Odoslať.

Po odoslaní nahlásenia sa vás systém spýta, či chcete daného používateľa úplne zablokovať.

Ak už nechcete byť súčasťou networkingu, je možné ho opustiť, pozrite si nasledujúce kroky:
Kliknite na tlačítko Update profile vo svojom profile

Kliknite na tlačítko Leave networking

Potvrďte, že opúšťate networking
