V Nastaveniach → Funkcie → Networking môžete zapnúť našu funkciu Networking.

Aké sú výhody používania tejto funkcie?
Účastníci môžu ľahko vytvárať hodnotné kontakty v mobilnej aj webovej aplikácii Eventee.
Účastníci môžu nadväzovať kontakty pred a dokonca aj po konferencii, môžu si písať alebo si dohodnúť stretnutie.
Iba relevantné kontakty – účastníci sa môžu rozhodnúť, či chcú nadviazať kontakt s druhou osobou.
Náš nástroj Networking funguje podobne ako Tinder – je založený na zhodách, čo znamená, že chatovať a dohadovať stretnutia cez Eventee môžu iba tí, ktorí prejavili obojstranný záujem. Vaši účastníci môžu použiť buď metódu zhôd, alebo tradičný spôsob prezerania zoznamu všetkých pripojených účastníkov.
Začať môžu cez kartu Networking. Keď sa tam dostanú, tlačidlo Začít Networking otvorí ich osobný profil, kde budú môcť vyplniť všeobecné informácie (meno, pozícia, spoločnosť, fotografia, životopis), ale povinné je iba meno.

Potom možno poslať žiadosť o prepojenie ďalším účastníkom jednoduchým potiahnutím doprava (na odoslanie žiadosti) alebo doľava (na preskočenie).

Prípadne si môžu prezrieť zoznam všetkých pripojených účastníkov. Ak nájdu niekoho, s kým by sa chceli spojiť, môžu mu poslať žiadosť o spojenie kliknutím na okrúhle zelené tlačidlo.

Okrem vyššie uvedených možností, ako nájsť niekoho, s kým sa chcú spojiť, môžu jednoducho naskenovať QR kód iného účastníka.

Účastníci môžu tiež kedykoľvek spravovať svoje prichádzajúce žiadosti o spojenie na karte Žiadosti.

Keď sa spoja, môžu si začať písať alebo si dohodnúť stretnutie priamo v aplikácii. Komunikácia prebieha v pomere 1 : 1 a svoje súkromné správy môžu vidieť iba prepojení účastníci.
Účastníci sa môžu kedykoľvek vrátiť k svojmu zoznamu odmietnutých používateľov, ak zmenia názor. Tento zoznam je skrytý pod tlačidlom Odmietnuté žiadosti na karte Žiadosti.

Ak organizujete hybridné alebo osobné podujatie a máte vyhradené miesto na networking, môžete svojim účastníkom umožniť rezervovať si na tomto mieste stretnutia.
Ak chcete nastaviť zasadaciu miestnosť, prejdite do Nastavenia → Funkcie → Networking a zapnite Networking. Na karte networkingu môžete vyplniť informácie o mieste na stretnutia: názov miestnosti, počet stolov, dĺžku jednotlivých časových úsekov a dostupnosť miestnosti.

Účastníci si potom budú môcť rezervovať stoly a časové úseky na svoje stretnutia prostredníctvom chatu.

Po prijatí schôdzky ju účastníci môžu vidieť vo svojich vlastných agendách na obrazovke Nástenka.

Rozhodnite, či je networking typu opt-out. Keď je táto možnosť zapnutá, účastníci sa pri pripojení k podujatiu automaticky zapoja aj do networkingu. Účastníci ku každej žiadosti o prepojenie píšu krátku poznámku, v ktorej uvedú, kto sú alebo prečo by sa chceli stretnúť.
Ak je vypnutá, zapojenie sa do networkingu je dobrovoľné. Účastníci môžu networking opustiť v mobilnej alebo webovej aplikácii.

Keď je táto možnosť zapnutá, účastníci v aplikácii uvidia všetkých vrátane tých, ktorí sa nezúčastňujú networkingu. Ak je vypnutá, uvidia iba účastníkov, ktorí sa zapojili do networkingu.

Nástroj Networking je dostupný nielen v mobilnej aplikácii, ale aj vo webovej aplikácii. Účastníci sa tak môžu prepájať bez ohľadu na zariadenie, ktoré používajú na pripojenie k podujatiu.
Tlačidlo Networking je súčasťou ponuky na ľavej strane webovej aplikácie, takže ho účastníci vidia neustále bez ohľadu na to, na ktorej stránke sa práve nachádzajú.

Ako administrátor môžete sledovať využívanie networkingu v reálnom čase spolu s ďalšími zaujímavými štatistikami na karte Dashboard a v sekciách Analytics, Session insights, Networking.
A ak by ste chceli vidieť networking z pohľadu účastníkov, neváhajte si pozrieť náš sprievodca pre účastníkov.
Účastníkov môžete tiež motivovať k networkingu prostredníctvom príspevkov v Newsfeede.