V Nastavení → Funkcie → Networking môžete zapnúť našu funkciu Networking.

Aké sú výhody používania tejto funkcie?
Účastníci môžu ľahko vytvárať hodnotné kontakty ako v mobilnej, tak webovej aplikácii Eventee.
Účastníci môžu nadväzovať kontakty pred a dokonca aj po konferencii, môžu si písať alebo si domlúviť stretnutie.
Iba relevantné kontakty - účastníci sa môžu rozhodnúť, či chcú nadviazať kontakt s druhou osobou.
Náš nástroj Networking funguje podobně ako Tinder – je založený na zhode, čo znamená, že chatovať a dohovárať stretnutia cez Eventee môžu iba tí, ktorí prejavili obojstranný záujem. Vaši účastníci môžu buď použiť metódu zhody, alebo tradičný spôsob prehliadania zoznamu všetkých pripojených účastníkov.
Začať môžu cez záložku Networking. Akonáhle tam budú, tlačidlo Začať Networking otvorí ich osobný profil, kde budú môcť vyplniť všeobecné informácie (meno, pozícia, spoločnosť, fotografia, bio), ale iba meno je povinné.

Potom sa môže poslať žiadosť o prepojenie ďalším účastníkom, jednoducho prejdením doprava (na poslanie žiadosti) alebo doľava (na preskočenie).

Alternatívne si môžu prehliadnuť zoznam všetkých pripojených účastníkov. Ak nájdu niekoho, s kým by sa chceli spojiť, môžu mu poslať žiadosť o spojenie kliknutím na okrúhle zelené tlačítko.

Okrem vyššie uvedených možností, ako nájsť niekoho, s kým sa chcú spojiť, môžu jednoducho naskenať QR kód iného účastníka.

Účastníci môžu tiež kedykoľvek spravovať svoje prichádzajúce žiadosti o spojenie na karte Žiadosti.

Akonáhle sa spoja, môžu si začať písať alebo si domluviť stretnutie priamo v aplikácii. Komunikácia je 1:1 a iba prepojení účastníci môžu vidieť svoje súkromné správy.
Účastníci sa môžu kedykoľvek vrátiť k svojmu zoznamu odmietnutých používateľov, ak si zmenia názor. Tento zoznam je skrytý pod tlačidlom Odmietnuté žiadosti na karte Žiadosti.

Ak organizujete hybridnú alebo osobnú akciu a máte vyhradenú miestnosť na networking, môžete svojim účastníkom umožniť rezerváciu stretnutí na tomto mieste.
Na nastavenie zasadacej miestnosti prejdite do Nastavenia → Funkcie → Networking a zapnite Networking. Na karte networkingu môžete vyplniť informácie o mieste na stretnutia: názov miestnosti, počet stolov, dĺžku jednotlivých časových úsekov a dostupnosť miestnosti.

Účastníci si potom budú môcť rezervovať stoly s časovými úsekmi na svoje stretnutia prostredníctvom chatu.

Po prijatí schôdzky ju účastníci môžu vidieť vo vlastných agendách na obrazovke Dashboard.

Keď je táto možnosť zapnutá, účastníci sa pri pripojení k eventu automaticky pripoja aj k networkingu. Ak je vypnutá, pripojenie k networkingu je dobrovoľné. Účastníci majú v mobilnej alebo webovej aplikácii možnosť networking opustiť.

Keď je táto možnosť zapnutá, účastníci v aplikácii uvidia všetkých, vrátane tých, ktorí sa networkingu nezúčastňujú. Ak je vypnutá, vidia iba účastníkov, ktorí sa do networkingu zapojili.

Nástroj Networking je dostupný nielen v mobilnej aplikácii, ale aj vo webovej aplikácii. To umožňuje účastníkom prepojiť sa navzájom bez ohľadu na zariadenie, ktoré používajú na pripojenie na event.
Tlačidlo Networking je súčasťou menu na ľavej strane webovej aplikácie, takže je pre vašich účastníkov viditeľné počas celého času, bez ohľadu na to, na akej stránke sa momentálne nachádzajú.

Ako administrátor môžete sledovať využitie Networkingu v reálnom čase spolu s ďalšími zaujímavými štatistikami na karte Dashboard a v sekciách Analytics, Session insights, Networking.
A ak by ste chceli vidieť Networking z pohľadu účastníkov, neváhajte si prehliadnuť náš sprievodca pre účastníkov.
Účastníkov môžete tiež motivovať k networkingu prostredníctvom príspevkov v Newsfeedu.