company logo

Centrum pomoci

Prejsť na Eventee
Home
Powered by
Všetky zbierkySpravujte svoj účet EventeeVymazať používateľský účet, spoločnosť alebo event

Vymazať používateľský účet, spoločnosť alebo event

Zistite viac o správe účtov, spoločností a eventov.

Vymazať používateľský účet

Môžete vymazať svoj účet, ak ste vlastník, administrátor spoločnosti, administrátor eventu alebo moderátor.

Vymazanie vášho používateľského účtu trvalo odstráni všetky informácie z našej databázy.

  • Stratíte prístup k svojmu používateľskému účtu

  • Vlastníctvo spoločnosti bude prevedené na iného administrátora vašej spoločnosti

  • Vlastníctvo eventu bude prevedené na iného administrátora eventu

  • Všetky vaše údaje budú anonymizované alebo odstránené

Na vymazanie svojho používateľského účtu postupujte podľa týchto krokov:

  1. Prejdite do nastavení svojho profilu (prístup získate kliknutím na ikonu profilu v pravom hornom rohu a výberom Aktualizovať profil)

  2. Kliknite na Vymazať (v pravom hornom rohu)

  3. Zadajte svoj e-mail na potvrdenie žiadosti a kliknite na tlačidlo Vymazať

Vymazať spoločnosť

Vymazanie vašej spoločnosti trvalo odstráni všetky informácie z našej databázy.

  • Vaša spoločnosť a všetky jej eventy budú vymazané

  • Vaše predplatné bude zrušené

  • Obsah a dáta budú anonymizované alebo odstránené

Ak chcete vymazať svoju spoločnosť, postupujte podľa týchto krokov:

  1. Prejdite na zoznam všetkých svojich spoločností a eventov, ktorý môžete otvoriť kliknutím na ikonu eventu v ľavom hornom rohu → Zobraziť všetky eventy.

  2. Vyberte spoločnosť, ktorú chcete vymazať, a kliknite na Nastavenia

  3. V nastaveniach spoločnosti kliknite na Vymazať v ľavom dolnom rohu

  4. Zadajte názov svojej spoločnosti na potvrdenie požiadavky a kliknite na tlačidlo Áno .

Vymazať event

Vymazaním eventu trvalo odstránite všetky informácie z našej databázy.

  • Stratíte prístup k svojmu eventu

  • Obsah a dáta budú anonymizované alebo odstránené

Na vymazanie svojho eventu postupujte podľa týchto 4 krokov:

  1. Otvorte event, ktorú chcete vymazať

  2. Prejdite na kartu Nastavenia → Event

  3. Kliknite na Vymazať event v pravom dolnom rohu (ak je váš event verejný, budete ho musieť najprv odpublikovať, aby sa objavila možnosť vymazania)

  4. Zadajte názov svojho eventu na potvrdenie požiadavky a stlačte tlačidlo Áno .

Pomohla vám táto odpoveď?
😞
😐
😁