---
title: "Jak zarządzać rezerwacją warsztatów"
description: "Dowiedz się więcej o tym, jak zarządzać rezerwacją warsztatów"
url: https://help.eventee.com/pl/articles/219-jak-zarzadzac-rezerwacja-warsztatow
collection: "FAQ organizatora"
updated: 2026-10-21
language: pl
alternates: [en, es, sk, no, zh, ar, fr, cs, pt, de-de, fi]
---

# Jak zarządzać rezerwacją warsztatów

Dowiedz się więcej o tym, jak zarządzać rezerwacją warsztatów

Zarządzasz swoimi sesjami, przechodząc do **Content** -> **Sessions**.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/0lp6QfFUhzjDL3WBzvjIJKPjBvASSBAT2PhN4Uyloq5eoj5OLtRMP7mi21KgLP9EJMISlLNKpD2.png)

Przejdź do widoku warsztatów, wybierz warsztat i otwórz jego szczegóły.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/XT6P4eT6R53pzTK74uAfvbB8k9fIZs11upkJ0qA5PMEDTUO1jpbaiTjxD50H9Ma37QxKeErpgfd.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/94zmUVazVYEOdH8rUdLIgko19l447vCZxbpMF6vC6mlR5znNjtZVpLSlPBu5Gyi6VKCk9nlTzLO.png)

### **Tworzenie nowej rezerwacji**

Kliknij przycisk **Add Attendee**. Jeśli chcesz dodać istniejącego uczestnika, użyj paska wyszukiwania i kliknij uczestnika, żeby dodać go do warsztatu.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/k54aFza5duj9pmGuwSIhK9iIa7e0FjyEw83qFDzS6DgK2BXE5CPKhYrxc5o5mfSengT4xO1gLZl.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/UWJvFnpuGfUq46zqX6Y4QFvBryC0EkTNEHIanm2AOKVtGotNdpaEpc1gek1r95hHdTyMw5x6M5G.png)

Kliknij przycisk **Add** **Attendee**. Jeśli chcesz dodać nowego uczestnika, który nie jest jeszcze w wydarzeniu, wypełnij formularz i kliknij Add Attendee. Następnie znajdziesz tego uczestnika na liście warsztatów, a także na stronie Attendees.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/F4BK6xSlyw0x6uK4OVsLpDEmbzP01vBNDCpWGOClssknR8GfplkwaFev53wvhE3HNpbUgSE4SXc.png)

> **Info:** W formularzu mentored workshop wybierz, do którego prelegenta chcesz przypisać uczestnika.

### **Canceling a Booking**

Znajdź uczestnika, którego rezerwację chcesz anulować, a następnie kliknij przycisk **Cancel Booking**.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/FcZReCnjHYXYnPlbJgua2UlwLbyAn1n9QuMDklzfylSxK0lMYvhqSxtJx0qo0EG4k5x6mip9gzU.png)

Zarówno utworzenie, jak i anulowanie rezerwacji jest od razu widoczne w aplikacji uczestnika. Oznacza to, że gdy utworzysz dla niego rezerwację, zobaczy, że miejsce jest zarezerwowane i warsztat pojawi się w sekcji **"My Agenda"**. Jeśli anulujesz rezerwację, uczestnik dostanie w aplikacji powiadomienie, że rezerwacja została anulowana.
