---
title: "Jak otworzyć/zamknąć rejestracje"
description: "Dowiedz się więcej o tym, jak otworzyć/zamknąć rejestracje"
url: https://help.eventee.com/pl/articles/199-jak-otworzyczamknac-rejestracje
collection: "FAQ organizatora"
updated: 2026-09-29
language: pl
alternates: [en, fr, pt, es, zh, no, de-de, fi, ar, sk, cs]
---

# Jak otworzyć/zamknąć rejestracje

Dowiedz się więcej o tym, jak otworzyć/zamknąć rejestracje

Zanim zaczniesz wysyłać zaproszenia RSVP, musisz otworzyć rejestrację, żeby uczestnicy mogli wypełnić formularz rejestracyjny.

**Przewodnik krok po kroku jak otworzyć/zamknąć rejestracje:**

1.  Kliknij niebieski przycisk "**Aktualizuj**", który znajdziesz w lewym górnym rogu obok swojego profilu.
    

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/F0rCvwNy9OXICbos4d3s2AqcPptq8SOgbTcaQpJVPyTGhP5uR2zdGOpnCI4iffzXf0QVsswksWi.png)

2.  Pojawi się okno, w którym znajdziesz przełącznik nazwany "**Otwórz rejestrację**".
    

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/mt49Xy1vfHZPxmxqtpUfVfjgV90KMDQCmbQvZVB2xS5MOpWdo1A7GunkAitvAAgmkGxDPNPmiPZ.png)

### Otwórz rejestracje

Gdy "**Otwórz rejestrację**" jest włączone, rejestracje są otwarte i uczestnicy mogą wypełnić formularz rejestracyjny.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/QdJRzUuyIUmbbYuP0otAhbBENy8WTnnDtv3x2l1LMUp7qhaFYy15mHg6Yocf2V086YWxnsgieuy.png)

1.  **Rejestrujący zaakceptował RSVP**
    
    Jeśli rejestrujący zaakceptuje RSVP i wypełni formularz rejestracyjny, znajdziesz go na liście rejestracji ze statusem zaakceptowane, a jednocześnie stanie się uczestnikiem ze statusem nie zaproszony.
    
2.  **Rejestrujący odrzucił RSVP**
    
    Jeśli rejestrujący odrzuci RSVP, znajdziesz go tylko na liście rejestracji ze statusem odrzucone.
    
    > **Info:** Rejestrujący mogą zmienić zdanie na temat akceptacji lub odrzucenia RSVP w każdej chwili, dopóki rejestracja jest otwarta. Gdy klikniesz na imię i nazwisko rejestrującego na liście rejestracji, możesz zobaczyć jego profil i historię rejestracji.
    

### Zamknij rejestracje

Gdy „**Otwarta rejestracja**” jest wyłączona, rejestrujący, którzy otworzą link do rejestracji, zobaczą wiadomość „**Rejestracja zamknięta**”.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/gjbK1Z9XIORYlJEUoTzr2Vt3ySGHsnt6UgtuZ4qmnrATAISfzOvbQWA8D124dg7jxJtDm4UZOhc.png)
