Vårt nettverksverktøy fungerer på samme måte som Tinder - det er basert på matching, noe som betyr at bare de som har matchet kan netwerke og arrangere møter gjennom Eventee. Du kan enten sveipe på deltakere for å sende dem en tilkoblingforespørsel eller bruke den tradisjonelle måten og bla gjennom listen over alle deltakere som har sluttet seg til.
Gå til fanen Nettverking og klikk på knappen Start nettverking. Før du kan møte nye mennesker, må du fullføre profilen din.
Når du er fornøyd med profilen din, kan du klikke på knappen Fullfør og bli med i nettverking.

Listen over alle deltakere er mer tradisjonell. Den inneholder alle deltakere som har sluttet seg til nettverkingen. Hvis noen fra listen fanger interessen din, kan du sende dem en forespørsel om å koble til. Hvis de godtar det, vil du kunne sende dem meldinger.
Swipe-metoden
Å sveipe på deltakere gjør det enkelt og morsomt å finne verdifulle kontakter.
Rett etter at du slutter deg til nettverkingen, bør du se profilene til alle deltakere som har sluttet seg til nettverkingen.
Hvordan fungerer sveip?
Høyresveip: Hvis du finner personen interessant og du gjerne vil møte dem, sveip til høyre eller klikk på avmerkingsknappen.
Ventresveip: Hvis du ikke vil møte denne personen, sveip til venstre eller klikk på kryssknappen for å avvise dem. Den avviste brukeren vil vises i avviste listen. Du kan alltid gjenbesøke avviste brukere og endre beslutningen din, så ikke bekymre deg!

Hvordan åpner du matchmaking-skjermen på nytt?
Du kan alltid finne matchmaking-verktøyet under den grønne sirkelknappen i My Network.

Skanning av deltakers QR-kode
I tillegg til alternativene nevnt ovenfor for å finne noen du ønsker å knytte kontakt med, kan du ganske enkelt skanne en annen deltakers QR-kode. Du finner skanningsknappen på dashboardskjermen.

Liste over alle deltakere
Hvis du ikke er fan av å sveipe, eller du bare ønsker å se listen over alle deltakere, er du på riktig sted!
Du kan få tilgang til listen over alle deltakere ved å klikke på All Attendees-knappen i øvre høyre hjørne.

Søk etter deltakere
Når du er der, kan du bla gjennom eller søke etter deltakere etter navn, stilling og bedrift.

Send en kontaktforespørsel
Hvis du ønsker å få kontakt med noen du fant i listen Alle deltakere, kan du ganske enkelt klikke på den grønne sirkelen med en person og et plusstegn.
Hvis du ønsker å lære mer om dem, kan du også klikke på navnet deres for å se hele profilen deres. Det finnes også en knapp som sender dem en kontaktforespørsel.

Nå er det på tide å kontrollere dine innkommende forespørsler. De er alle oppstilt i Forespørsler-fanen.
Hvis du ønsker å se deres profilinformasjon først, kan du igjen klikke på deres navn for å åpne den detaljerte profilen. Du kan deretter godta eller avslå deres forespørsel i profilen deres.

La oss se deltakerne som har matchet med deg! Når en deltaker matcher med deg, vil de vises i Mitt nettverk-fanen.

Siden både matchmaking-funksjonen og listen over deltakere bare viser brukere som har registrert seg for nettverk, oppdateres listen kontinuerlig gjennom arrangementet. Så, ikke glem å sjekke den for å møte nye mennesker.
Hvor du finner avviste brukere
Du kan finne alle brukere du avviste tidligere ved å klikke på knappen nederst i Forespørsler fanen.

Hvis du ikke lenger ønsker å være koblet til en bestemt bruker, eller hvis en bruker sender deg upassende innhold, kan du velge å 'Koble fra bruker', 'Blokker' dem, eller 'Rapporter' dem til admin-teamet.
Finn dette alternativet i brukerens profil:


Koble fra en bruker
Hvis du koblet til noen ved et uhell eller ikke lenger ønsker å være koblet til en bestemt bruker, kan du koble fra. Du kan alltid koble til igjen senere hvis du ombestemmer deg.

Blokkér bruker
Hvis en bruker sender deg upassende innhold, kan du blokkere dem. De vil ikke lenger kunne samhandle med deg. Innhold fra en blokkert bruker vil være skjult for deg i appen: du vil ikke se deres innlegg på den sosiale veggen, deres spørsmål i økter, eller deres anmeldelser, og de vil ikke være synlige i nettverking. I gamification vil de vises som en «blokkert bruker».


Du finner listen over blokkerte brukere under Mer -> Blokkerte brukere. Blokkerte brukere kan låses opp når som helst.


Rapporter bruker
Du kan rapportere en bruker til adminteamet. Når rapporten er bekreftet, vil brukeren bli plassert i en skrivebeskyttet tilstand og vil ikke lenger kunne opprette innhold i appen.


Velg en grunn for rapporten og klikk på send-knappen.

Etter å ha sendt inn en rapport, vil systemet spørre om du vil blokkere brukeren helt.

Hvis du ikke lenger ønsker å delta i nettverket, kan du forlate det ved å følge disse trinnene:
