Hjelpesenter

Gå til Eventee

Vil arrangementet mitt bli liggende i Eventee-appen for alltid?

Lær mer om hvor lenge arrangementet ditt vil være tilgjengelig i Eventee.

Med et Business- eller Enterprise-abonnement garanterer vi at arrangementet ditt er tilgjengelig i opptil 12 måneder etter at det er avsluttet, så lenge du abonnerer på Eventee-tjenester. Hvis du avslutter abonnementet ditt eller velger å ikke fornye Eventee-abonnementet, vil arrangementene dine ikke lenger være tilgjengelige.

For Solo-planen er arrangementet kun tilgjengelig i 3 måneder etter at det er avsluttet.

Var dette svaret til hjelp?
😞
😐
😁