I Innstillinger → Funksjoner → Nettverksbygging, kan du aktivere funksjonen vår for nettverksbygging.

Hva er fordelene ved å bruke denne funksjonen?
Deltakerne kan enkelt knytte verdifulle forretningsmessige kontakter i Eventee-appen for mobil og web.
Deltakerne kan nettverke før og til og med etter konferansen; de kan chatte eller avtale et møte.
Bare relevante kontakter – deltakerne kan selv bestemme om de ønsker å knytte kontakt med den andre personen.
Verktøyet vårt for nettverksbygging fungerer på samme måte som Tinder – det er basert på matcher, noe som betyr at bare de som matcher, kan nettverke og avtale møter gjennom Eventee. Deltakerne dine kan enten bruke matchmaking-funksjonen eller den tradisjonelle metoden for å bla gjennom listen over alle påmeldte deltakere.
De kan starte via fanen Nettverksbygging. Der åpner knappen Start nettverksbygging den personlige profilen deres, der de kan fylle ut generell informasjon (navn, stilling, firma, bilde, biografi). Bare navnet er obligatorisk.

Deretter kan de møte andre ved å sveipe til høyre (for å møte dem) eller til venstre (for å gå videre).

Alternativt kan de se en liste over alle påmeldte deltakere. Hvis de finner noen de ønsker å komme i kontakt med, kan de sende en kontaktforespørsel ved å klikke på den grønne sirkelknappen.

I tillegg til alternativene nevnt ovenfor for å finne noen de ønsker å komme i kontakt med, kan de ganske enkelt skanne QR-koden til en annen deltaker.

Deltakerne kan også når som helst administrere innkommende kontaktforespørsler i fanen Forespørsel.

Når de har matchet, kan de begynne å chatte eller avtale et møte direkte i appen. Kommunikasjonen er én-til-én, og bare deltakere som har matchet, kan se hverandres private meldinger.
Deltakerne kan når som helst gå tilbake til listen over avviste brukere hvis de ombestemmer seg. Denne listen ligger under knappen Avviste forespørsler i fanen Forespørsler .

Hvis du arrangerer et hybridarrangement eller et fysisk arrangement og har et eget sted for nettverksbygging, kan du la deltakerne dine bestille møter på stedet.
Gå til Innstillinger → Funksjon → Nettverksbygging, og slå på Nettverksbygging. På fanen for nettverksbygging skal du se et kort der du kan fylle inn informasjon om møtestedet: romnavn, antall bord, varigheten på hver tidsluke og når rommet er tilgjengelig.

Deltakerne kan deretter bestille bord og tidsluker til møtene sine via chatten når de får kontakt med andre deltakere.

Når møtet er godtatt, kan deltakerne se det i sine egne kalendere.

Bestem om nettverksbygging er basert på reservasjon. Når dette er aktivert, blir deltakerne automatisk med i nettverksbyggingen når de går inn i arrangementet. Deltakerne skriver en kort melding til hver kontaktforespørsel og forteller hvem de er, eller hvorfor de ønsker å møtes.
Når dette er deaktivert, er det valgfritt å bli med i nettverksbyggingen. Deltakerne kan velge å forlate nettverksbyggingen i mobil- eller nettapplikasjonen.

Når dette er aktivert, kan deltakerne se alle i appen, også de som ikke deltar i nettverksbyggingen. Når dette er deaktivert, kan de bare se deltakerne som har blitt med i nettverksbyggingen.

Nettverksverktøyet er tilgjengelig ikke bare i mobilappen, men også i nettappen. Dette gjør det mulig for deltakerne å komme i kontakt med hverandre, uavhengig av hvilken enhet de bruker for å delta på arrangementet.
Nettverksknappen er en del av menyen på venstre side av nettappen, så den er alltid synlig for deltakerne, uansett hvilken side de befinner seg på.

Som administrator kan du følge med på bruken av nettverksfunksjonen i sanntid, sammen med annen interessant statistikk, under fanen Dashboard og seksjonene Analytics, Session insights, og Networking.
Hvis du vil se hvordan nettverksfunksjonen fungerer fra deltakernes side, kan du gjerne ta en titt på deltakerguiden.
Du kan også motivere deltakerne til å nettverke via innlegg i nyhetsstrømmen.