I Innstillinger → Funksjoner → Nettverk kan du slå på vår Nettverk-funksjon.

Hva er fordelene med å bruke denne funksjonen?
Deltakere kan enkelt opprette verdifulle forretnings forbindelser på både Eventee-mobilappen og webappen.
Deltakere kan netværke før og til og med etter konferansen; de kan chatte eller avtale et møte.
Kun relevante forbindelser - deltakere kan bestemme om de ønsker å koble seg til den andre personen.
Vårt Nettverk-verktøy fungerer på samme måte som Tinder - det er basert på matching, noe som betyr at bare de som matchet kan netværke og arrangere møter gjennom Eventee. Dine deltakere kan enten bruke matchmaking-metoden eller den tradisjonelle måten å bla gjennom listen over alle deltakere som har meldt seg på.
De kan starte gjennom Networking-fanen. Når de er der, vil Start Networking-knappen åpne deres personlige profil, og de vil kunne fylle ut generell informasjon (navn, stilling, selskap, foto, biografi), men bare navnet er obligatorisk.

Deretter kan de møte andre ved ganske enkelt å sveipe til høyre (for å møte) eller til venstre (for å hoppe over).

Alternativt kan de se listen over alle påmeldte deltakere. Hvis de finner noen de ønsker å knytte kontakt med, kan de sende dem en kontaktforespørsel ved å klikke på den grønne sirkelknappen.

I tillegg til alternativene nevnt ovenfor for å finne noen de ønsker å koble seg til, kan de ganske enkelt skanne en annen deltakers QR-kode.

Deltakere kan også administrere innkommende tilkoblingforespørsler når som helst i Forespørsler-fanen.

Når de matcher, kan de begynne å chatte eller planlegge et møte direkte i appen. Kommunikasjonen er 1:1, og bare matchede deltakere kan se hverandres private meldinger.
Deltakere kan alltid gå tilbake til listen over avviste brukere i tilfelle de ombestemmer seg. Denne listen er skjult under Avviste forespørsler-knappen i Forespørsler -fanen.

Hvis dere organiserer et hybridmøte eller et møte på stedet og har et dedikert sted for nettverk, kan dere la deltakerne dine booke møter på stedet.
For å sette opp et møterom, gå til Innstillinger → Funksjon → Nettverk, og slå på Nettverk. I nettverksfanen, bør dere se et kort hvor dere kan fylle inn informasjonen om møteplassen: navn på rommet, antall bord, størrelse på hver tidsluker, og tilgjengelighet for rommet.

Deltakerne vil da kunne booke bordene og tidslukene for møtene sine via chat når de matcher med andre deltakere.

Etter å ha godtatt møtet, kan deltakerne se det i sine egne agendaer.

Når dette er aktivert, blir deltakere automatisk med i nettverksbygging når de entrer arrangementet. Når det er deaktivert, er det valgfritt å delta i nettverksbygging.

Når dette er aktivert, kan deltakere se alle i appen, inkludert de som ikke deltar i nettverksbygging. Når det er deaktivert, kan de bare se deltakere som har meldt seg på nettverksbygging.

Nettverksbyggingsverktøyet er tilgjengelig ikke bare på mobilappen, men også på webappen. Dette gjør det mulig for deltakere å koble seg sammen uavhengig av hvilken enhet de bruker for å delta på arrangementet.
Nettverksbyggingsknappen er en del av menyen på venstre side av webappen, så den er synlig for deltakerne hele tiden, uansett hvilken side de er på for øyeblikket.

Som administrator kan du observere nettverksbruk i sanntid sammen med andre interessante statistikker i Dashboard-fanen og seksjonene Analytics, Session insights og Networking.
Og hvis du ønsker å se nettverksarbeidet fra deltakernes side, kan du gjerne sjekke vår deltakerveiledning.
Du kan også motivere deltakerne til å nettverke via Newsfeed-innlegg.