Registreringsknappen forblir synlig på nettstedet så lenge registreringen er åpen. Når du lukker registreringen, skjules knappen. Du kan åpne og lukke registreringen i modalvinduet som vises etter at du har klikket på Oppdater-knappen.
Oppdater-knapp

I modalvinduet velger du om du vil at registreringsknappen skal være synlig (registreringen er åpen) eller skjult (registreringen er lukket) på arrangementets nettsted.

Sjekk nettstedet for arrangementet.

Knappen for å bli med på arrangementet vises på arrangementsnettstedet ditt når du aktiverer alternativet «Arrangementet er synlig i mobilappen og på nettet». Når alternativet er deaktivert, skjules knappen.
Klikk på Oppdater-knappen

Velg i modalvinduet om du vil at knappen for å bli med skal vises eller skjules på arrangementsnettstedet ditt.

Sjekk arrangementsnettstedet ditt.
