---
title: "Hvordan håndtere verkstedbestilling"
description: "Lær mer om hvordan du håndterer verkstedbestilling"
url: https://help.eventee.com/no/articles/219-hvordan-handtere-verkstedbestilling
collection: "Arrangør-FAQ"
updated: 2026-10-21
language: no
alternates: [en, es, sk, zh, ar, fr, cs, pt, de-de, fi, pl]
---

# Hvordan håndtere verkstedbestilling

Lær mer om hvordan du håndterer verkstedbestilling

Du administrerer øktene dine ved å gå til **Content** -> **Sessions**.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/0lp6QfFUhzjDL3WBzvjIJKPjBvASSBAT2PhN4Uyloq5eoj5OLtRMP7mi21KgLP9EJMISlLNKpD2.png)

Gå til workshop-visningen, velg workshopen og åpne detaljene.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/XT6P4eT6R53pzTK74uAfvbB8k9fIZs11upkJ0qA5PMEDTUO1jpbaiTjxD50H9Ma37QxKeErpgfd.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/94zmUVazVYEOdH8rUdLIgko19l447vCZxbpMF6vC6mlR5znNjtZVpLSlPBu5Gyi6VKCk9nlTzLO.png)

### **Opprette en ny booking**

Klikk på knappen **Add Attendee**. Hvis du vil legge til en eksisterende deltaker, bruker du søkefeltet og klikker på deltakeren for å legge vedkommende til workshopen.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/k54aFza5duj9pmGuwSIhK9iIa7e0FjyEw83qFDzS6DgK2BXE5CPKhYrxc5o5mfSengT4xO1gLZl.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/UWJvFnpuGfUq46zqX6Y4QFvBryC0EkTNEHIanm2AOKVtGotNdpaEpc1gek1r95hHdTyMw5x6M5G.png)

Klikk på knappen **Add** **Attendee**. Hvis du vil legge til en ny deltaker som ikke er i arrangementet ennå, fyller du ut skjemaet og klikker Add Attendee. Du finner da deltakeren i workshopen-lista, samt på Attendees-sida.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/F4BK6xSlyw0x6uK4OVsLpDEmbzP01vBNDCpWGOClssknR8GfplkwaFev53wvhE3HNpbUgSE4SXc.png)

> **Info:** I skjemaet for mentored workshop velger du hvilken foredragsholder du vil knytte deltakeren til.

### **Avbestille en booking**

Finn deltakeren du vil avbestille bookingen for, og klikk deretter på knappen **Cancel Booking**.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/FcZReCnjHYXYnPlbJgua2UlwLbyAn1n9QuMDklzfylSxK0lMYvhqSxtJx0qo0EG4k5x6mip9gzU.png)

Både å opprette og avbestille en booking blir umiddelbart oppdatert i deltakerens app. Det betyr at når du oppretter en booking for dem, ser de at plassen er reservert og workshopen vil vises i delen **"My Agenda"**. Hvis du avbestiller bookingen, får de et varsel i appen om at bookingen er avbestilt.
