Er dere helt klare og klar til å publisere arrangementet deres? Dette er nøyaktig hva som skjer når dere publiserer arrangementet deres.
Først og fremst kan dere endelig sende ut invitasjoner til deltakerne deres! Gå ganske enkelt til Brukere, velg alle Ikke invitert ennå, og bruk pil-knappen for å sende dem invitasjoner.
Hvordan kan dere finne ut om en invitasjon ble sendt? Sjekk etiketten deres i fanen Brukere - hvis den sier "Venter", mottok de invitasjonen, men har ikke blitt med ennå. Lær mer om etiketter.

Avhengig av innstillingene dine, kan deler av arrangementet ditt bli synlig på internett. Du kan imidlertid alltid begrense tilgangen, slik at bare dine deltakere kan delta på arrangementet. Lær mer om private arrangementer.
Merk: Under visse omstendigheter har du fortsatt lov til å gjøre endringer i dine offentlige arrangementer.