---
title: "Kuinka hallita työpajavarausta"
description: "Opi lisää siitä, miten työpajavarausta hallitaan"
url: https://help.eventee.com/fi/articles/219-kuinka-hallita-tyopajavarausta
collection: "Järjestäjän usein kysytyt kysymykset"
updated: 2026-10-21
language: fi
alternates: [en, es, sk, no, zh, ar, fr, cs, pt, de-de, pl]
---

# Kuinka hallita työpajavarausta

Opi lisää siitä, miten työpajavarausta hallitaan

Hallinnoit sessioitasi siirtymällä kohtaan **Content** -> **Sessions**.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/0lp6QfFUhzjDL3WBzvjIJKPjBvASSBAT2PhN4Uyloq5eoj5OLtRMP7mi21KgLP9EJMISlLNKpD2.png)

Siirry workshop-näkymään, valitse workshop ja avaa sen tiedot.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/XT6P4eT6R53pzTK74uAfvbB8k9fIZs11upkJ0qA5PMEDTUO1jpbaiTjxD50H9Ma37QxKeErpgfd.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/94zmUVazVYEOdH8rUdLIgko19l447vCZxbpMF6vC6mlR5znNjtZVpLSlPBu5Gyi6VKCk9nlTzLO.png)

### **Uuden varauksen luominen**

Klikkaa **Add Attendee** -painiketta. Jos haluat lisätä olemassa olevan osallistujan, käytä hakukenttää ja klikkaa osallistujaa lisätäksesi hänet workshopiin.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/k54aFza5duj9pmGuwSIhK9iIa7e0FjyEw83qFDzS6DgK2BXE5CPKhYrxc5o5mfSengT4xO1gLZl.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/UWJvFnpuGfUq46zqX6Y4QFvBryC0EkTNEHIanm2AOKVtGotNdpaEpc1gek1r95hHdTyMw5x6M5G.png)

Klikkaa **Add** **Attendee** -painiketta. Jos haluat lisätä uuden osallistujan, joka ei vielä ole tapahtumassa, täytä lomake ja klikkaa Add Attendee. Löydät osallistujan sen jälkeen sekä työpajalistalta että Attendees-sivulta.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/F4BK6xSlyw0x6uK4OVsLpDEmbzP01vBNDCpWGOClssknR8GfplkwaFev53wvhE3HNpbUgSE4SXc.png)

> **Info:** Mentoroidun työpajan lomakkeella valitse, mille puhujalle haluat kohdentaa osallistujan.

### **Varausten peruminen**

Etsi osallistuja, jonka varauksen haluat perua, ja klikkaa sitten **Cancel Booking** -painiketta.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/FcZReCnjHYXYnPlbJgua2UlwLbyAn1n9QuMDklzfylSxK0lMYvhqSxtJx0qo0EG4k5x6mip9gzU.png)

Varauksen tekeminen ja peruminen näkyvät heti osallistujan sovelluksessa. Tämä tarkoittaa, että kun teet heille varauksen, he näkevät, että paikka on varattu ja työpaja näkyy heidän **"My Agenda"** -osiossaan. Jos perut varauksen, he saavat sovellukseen ilmoituksen siitä, että varaus on peruttu.
