---
title: "Jak používat Networking jako účastník (Android)"
description: "Zjistěte více o používání funkce Networking jako účastník s aplikací Eventee pro Android."
url: https://help.eventee.com/cs/articles/60-jak-pouzivat-networking-jako-ucastnik-android
collection: "Android"
updated: 2026-10-13
language: cs
alternates: [en, de-de, sk, no, es, pt, fi, ar, zh, fr, pl]
---

# Jak používat Networking jako účastník (Android)

Zjistěte více o používání funkce Networking jako účastník s aplikací Eventee pro Android.

Náš nástroj pro networking funguje podobně jako Tinder - je založen na spojeních, což znamená, že chatovat a domlouvat schůzky přes Eventee mohou pouze ti, kteří se spojili. Můžete buď procházet karty jednotlivých účastníků a posílat jim žádosti o spojení, nebo použít tradiční způsob a procházet seznam všech připojených účastníků.

## **Průvodce networkingem krok za krokem**

### **KROK 1: Dokončete svůj profil a připojte se k networkingu**

Přejděte na kartu Networking a klikněte na tlačítko **Začít networking**. Než se budete moci setkat s novými lidmi, je potřeba doplnit některé informace.

Jakmile budete se svým profilem spokojeni, můžete kliknout na tlačítko **Dokončit** a připojit se k networkingu.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/sfMhzHFUT6u2OPhvSPCXLaGvfppJXDdn3NWwjRPKosNeB0fP8qC3qKr0TQhGUiTq5zdlFjhQybr.png)

### **KROK 2: Seznamte se s novými lidmi - swipování nebo tradiční procházení?**

**Swipování karet** jsou velmi podobné Tinderu - buď přijmete, nebo odmítnete možnost setkat se s druhou osobou. Pokud se i ona chce spojit s vámi, pak je to shoda a objeví se okno chatu. Tato metoda jednoduše spojuje účastníky, kteří mají vzájemný zájem o spojení.

Seznam **všech účastníků** je tradičnější. Obsahuje všechny účastníky, kteří se připojili k networkingu. Pokud vás někdo ze seznamu zaujme, můžete mu poslat žádost o spojení. Pokud ji přijme, budete si moci psát.

**Metoda swipování karet**

Hned po připojení k networkingu byste měli vidět profily všech účastníků, kteří se připojili k networkingu.

**Jak funguje swipování mezi kartami?**

-   **Swipe doprava:** Pokud vás osoba zaujme a chcete se s ní setkat, přejeďte doprava nebo klikněte na tlačítko s fajfkou.
    
-   **Swipe doleva:** Pokud se s danou osobou nechcete setkat, přejeďte doleva nebo klikněte na tlačítko s křížkem, abyste ji odmítli. Odmítnutý uživatel se objeví v seznamu zamítnutých. Vždy můžete **znovu navštívit odmítnuté uživatele** a změnit své rozhodnutí.
    

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/2wjrZffZPTdZmZ4eYXevW0clnnwWQHeANMQ5zqGrnCz0zj5REn62NpaJLQk6PVPhJ606UBAYciW.png)

**Jak znovu otevřít obrazovku se swipovacími kartami?**

Účastnické karty vždy najdete pod zeleným kulatým tlačítkem v sekci **Moje síť.**

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/Gfyr9vSu5rVXMjGH79rRqYidsn1JpTvrrkvLzAUYyME88uiLVplosyuP3EFR89HI27wofhizboF.png)

**Skenování QR kódu účastníka**

Kromě výše zmíněných způsobů, jak vyhledat lidi pro navázání kontaktu, můžete jednoduše naskenovat QR kód jiného účastníka. Tlačítko pro skenování najdete na hlavní obrazovce (dashboardu).

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/zDhyQLNT3GdeQ8zBrroQCz6D9G5lR0A3dBVfY8wmQYfYyezzcPCWOZSrMQEPbVv6KJq749HKRzZ.png)

**Seznam všech účastníků**

Pokud nejste fanouškem swipování, nebo byste si jednoduše chtěli prohlédnout seznam všech účastníků, jste na správném místě!

Seznam všech účastníků můžete zobrazit kliknutím na tlačítko **Všichni účastníci** v pravém horním rohu.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/jJtzm80E2qVKwjWRlPzTjQAsi3OYBMekpkKyS2BzkxJwLDEvegshiW4tAcTA7EAhG4hjr2KzJp1.png)

**Vyhledávání účastníků**

V seznamu také můžete procházet nebo vyhledávat účastníky podle jejich jména, pozice a společnosti.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/aVwVozhWpl1jCggbkRr9KfOSA632t1sOFesPcDcT2O1j1bCPJmHuofe8N8K3QU0Oea6A3Tvi6Fn.png)

**Odešlete žádost o spojení**

Pokud se chcete spojit s někým stačí kliknout na kulaté tlačítko s osobou a symbolem plus.

Pokud se o nich chcete dozvědět více, můžete také kliknout na jejich jméno a zobrazit si celý jejich profil. Je zde také tlačítko, které jim odešle žádost o spojení.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/3bhML2wUSCNLHr8VdVU3e5JkqbGMYe9Xsq3ZXhBs4UeQ9SadjgczWwpDHn78bJe6IPLHxcCFIWW.png)

### **KROK 3: Zkontrolujte příchozí žádosti**

Nyní je čas zkontrolovat vaše příchozí žádosti. Všechny jsou seřazeny na kartě **Žádosti**.

Pokud si nejprve přejete zobrazit informace o lidech, kteří vám poslali žádost, můžete opět kliknout na jejich jméno a tím otevřít jejich profil. V něm můžete také žádost rovnou přijmout nebo odmítnout.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/Sxn91P8QGttyTK9Tx1vgE1uWvCMAWnmHyWXIyGNuKlKDaq68gyFQcgctRL9Y5OJepoP1Qoaj2fg.png)

### **KROK 4: Otevřete svou síť**

Jakmile se s vámi účastník spojí, objeví se na kartě **Moje** **Síť**.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/tBCcmZy2YqVj3yKUK12TBQH5GF2bb2MIHzwUDmqMRbL5icgveR6ABOQY1oZN6Xwy0EosyZJEKEY.png)

### **KROK 5: Najděte více příležitostí k networkingu**

Protože jak funkce swipování karet, tak seznam účastníků zobrazují pouze uživatele, kteří se přihlásili k networkingu, seznam se průběžně aktualizuje během celé akce. Nezapomeňte jej tedy kontrolovat, abyste se mohli setkat s novými lidmi.

**Kde najít odmítnuté uživatele**

Všechny uživatele, které jste dříve odmítli, najdete kliknutím na tlačítko ve spodní části záložky **Žádosti**.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/5ZzcY23MtOMYdH0JzGWGuZSU1Azm4iUD8jvPKvrbopZZCWDOd7SeJrXUJxmBW4v6J3yTsPqHeMe.png)

### KROK 6: Zrušit propojení, zablokovat uživatele, nebo nahlásit uživatele

Pokud již nechcete být ve spojení s určitým uživatelem nebo pokud vám uživatel posílá nevhodný obsah, můžete zvolit možnost ‚Zrušit propojení‘, ‚Zablokovat‘ nebo jej ‚Nahlásit‘ admin týmu.

Tuto možnost najdete v profilu uživatele:

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/05B4Wzs2xHjWTPp1etUyqKDQDXLlFft9K7AkErUm75ycRAt5wIRxehsj7rCs17QTXUmi0QIQffw.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/0ztUv9scm3WMbyKx0GpXiQKF1M0NoYkcn3Veuk2221M4tpo3MRY2VHmMtCvORhJOSShEdAX5qRF.png)

**Zrušit propojení s uživatelem**

Pokud jste se s někým propojili omylem nebo již nechcete být s daným uživatelem ve spojení, máte možnost spojení zrušit. Pokud si to později rozmyslíte, můžete se kdykoliv znovu propojit.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/tRspuhouh5jfwEs1AlhsbKQDe3Inh2Fgp5T7ZivWnWmqdpxsXldR57MQZIiDqKUWXFH0FXKMp1A.png)

**Zablokování uživatele**

Pokud vám uživatel posílá nevhodný obsah, máte možnost jej zablokovat. Poté s vámi již nebude moci komunikovat. Obsah od zablokovaného uživatele se vám v aplikaci skryje: neuvidíte jeho příspěvky na sociální zdi (social wall), jeho otázky v relacích ani jeho recenze a nebude viditelný ani v networkingu. V gamifikaci se bude zobrazovat jako „zablokovaný uživatel“.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/gkzyMDjLzWxPbMZy3KH1mXHcZoHBlKaEAFdO5bOaK021h6y8Ep1f0Ub51p846VuI0iGgMXRG7Vk.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/H3Fw9WJONx2a5WGpwlPPgoNBEQxFqc3Vg5olHr1z0foP6lzK8WrSzr8zGyiBaaeKyu0CQ1whi2i.png)

Seznam blokovaných uživatelů najdete v sekci **Více -> Blokovaní uživatelé**. Blokované uživatele lze kdykoli odblokovat.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/X5k408rHyrmHVmXxEqYncx88YTQdkBi2XTQnyla3C1F5641sKWWUSbkUgP6FDKG0TZkCLvVsG9k.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/8XZS9Qynqk8i66hgmTrEAc2poPgtMeYx4U98iSvlajhDDzMdFvky3ehpPWKAP2FQu6YON8zQlGX.png)

**Nahlášení uživatele**

Uživatele můžete nahlásit admin týmu. Jakmile bude nahlášení potvrzeno, uživatelský účet bude přepnut do režimu „pouze pro čtení“ (read-only) a uživatel již nebude moci v aplikaci vytvářet žádný obsah.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/5yXGtWKpdpaaxp6ojXrY9GOjvJWbpMYTnxHPHPY53FMzCr43dS2CX6PCg92yfzmuetPrKY6Tlt4.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/OBz1p7gmuE2qpBnbWkbwtWDI1B7gA30nxVerUAdAc55ljVzsTfmHzcVY89KUMybIv7wPg1CzvxQ.png)

Vyberte důvod nahlášení a klikněte na tlačítko Odeslat.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/RQMM2prFFuofGBCMetuYDWWeTG9OHroc3r8J8fTMkh3aWUq3cdC29l3ZUIk6XejpaWJ0N6Y8B4Q.png)

Po odeslání nahlášení se vás systém zeptá, zda chcete daného uživatele úplně zablokovat.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/CTusWT1ThzOuou5oBQmKe7VoICPyqTtvdvWHUyMbkFeAMsG1Cz0Ms37cD26zoCBArb6Q9LBlwkX.png)

### **Opustit networking**

Pokud již nechcete být součástí networkingu, je možné jej opustit, viz následující kroky:

![](https://files.gleap.io/pf/gattachments/R4RdX85ibRX2oui6S6TOMlhIyOfSFhsEwAnzlilFnszoIP5R0ViuM0Mp010W4gTJ6zsK9DH55hC.png?v=1&k=a&s=api&e=1793664000&sig=9bayxajeSJhqP50rD3H31Y5xh9EFHFZXUHzTdsXCebc)
