Pokud si přejete, aby si účastníci nemohli vytvářet vlastní program v mobilní aplikaci pro iOS nebo Android ani ve webové aplikaci, můžete zapnout možnost „Skrýt můj program“ v nabídce Nastavení → Funkce → Jiné:

Můj program je na dashboardu skrytý

Můj program je na dashboardu viditelný
