---
title: "Jak používat Networking jako účastník (iOS)"
description: "Zjistěte více o používání funkce Networking jako účastník s aplikací Eventee pro iOS."
url: https://help.eventee.com/cs/articles/178-jak-pouzivat-networking-jako-ucastnik-ios
collection: "iOS"
updated: 2026-10-13
language: cs
alternates: [en, sk, pl, es, no, de-de, pt, ar, fi, fr, zh]
---

# Jak používat Networking jako účastník (iOS)

Zjistěte více o používání funkce Networking jako účastník s aplikací Eventee pro iOS.

Náš nástroj pro networking funguje podobně jako Tinder - je založen na spojeních, což znamená, že chatovat a domlouvat schůzky přes Eventee mohou pouze ti, kteří se spojili. Můžete buď procházet karty jednotlivých účastníků a posílat jim žádosti o spojení, nebo použít tradiční způsob a procházet seznam všech připojených účastníků.

## **Průvodce networkingem krok za krokem**

### **KROK 1: Dokončete svůj profil a připojte se k networkingu**

Přejděte na kartu Networking a klikněte na tlačítko **Začít networking**. Než se budete moci setkat s novými lidmi, je potřeba doplnit nekteré informace.

Jakmile budete se svým profilem spokojeni, můžete kliknout na tlačítko **Dokončit** a připojte se k networkingu.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/vurcpUX0bF2hdvFIEO0h1udO7nCur2YoIxR0YsyIWht33G99ZhBDYAxKVj4k4AwkGy6j4igfQ9q.png)

### **KROK 2: Seznamte se s novými lidmi - swipování nebo tradiční procházení?**

**Swipování karet** jsou velmi podobné Tinderu - buď přijmete, nebo odmítnete možnost setkat se s druhou osobou. Pokud se i ona chce spojit s vámi, pak je to shoda a objeví se okno chatu. Tato metoda jednoduše spojuje účastníky, kteří mají vzájemný zájem o spojení.

Seznam **všech účastníků** je tradičnější. Obsahuje všechny účastníky, kteří se připojili k networkingu. Pokud vás někdo ze seznamu zaujme, můžete mu poslat žádost o spojení. Pokud ji přijme, budete si moci psát.

**Metoda swipování karet**

Hned po připojení k networkingu byste měli vidět profily všech účastníků, kteří se připojili k networkingu.

**Jak funguje swipování mezi kartami?**

-   **Swipe doprava:** Pokud vás osoba zaujme a chcete se s ní setkat, přejeďte doprava nebo klikněte na tlačítko s fajfkou.
    
-   **Swipe doleva:** Pokud se s danou osobou nechcete setkat, přejeďte doleva nebo klikněte na tlačítko s křížkem, abyste ji odmítli. Odmítnutý uživatel se objeví v seznamu zamítnutých. Vždy můžete **znovu navštívit odmítnuté uživatele** a změnit své rozhodnutí.
    

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/RLJLD9GoMb5YZt39MkbY1UuFKqnnvmmF8NtfYLiBprr6on933R9VfNzBJoqJmeHiXfBVriNlFgy.png)

**Jak znovu otevřít obrazovku se swipovacími kartami?**

Účastnické karty vždy najdete pod zeleným kulatým tlačítkem v sekci **Moje síť.**

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/tfZE742jmNk9ZB0OCKUjAV4apfspryqwbxMntOw6ilGaip4SgvkBVHyRXffSCg8ANxd4bw6kf1E.png)

**Skenování QR kódu účastníka**

Kromě výše zmíněných způsobů, jak vyhledat lidi pro navázání kontaktu, můžete jednoduše naskenovat QR kód jiného účastníka. Tlačítko pro skenování najdete na hlavní obrazovce (dashboardu).

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/kZGXLzY8FCPaTHQn1W2UQbq9QGvmCa69VD9pidSnuh4a4EZv2WFbaA7oCRMDSNgD0evPZIJj2ST.png)

**Seznam všech účastníků**

Pokud nejste fanouškem swipování, nebo byste si jednoduše chtěli prohlédnout seznam všech účastníků, jste na správném místě!

Seznam všech účastníků můžete zobrazit kliknutím na tlačítko **Všichni účastníci** v pravém horním rohu.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/BlCilHbUDqLvJbIgQdjDDEmyp5hjWllyKUa2OrHgtKMtLkxFTQCTHidWwwDI76hO0bYC95OGhhD.png)

**Vyhledávání účastníků**

V seznamu také můžete procházet nebo vyhledávat účastníky podle jejich jména, pozice a společnosti.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/wY5Ie6lUmg8SBPLwCYnrkJsru4PUlkviqupC0bCnn6kRKN9UIVivlWZVSGYZDBbP7zvdv4zQ13C.png)

**Odeslání žádosti o spojení**

Pokud se chcete spojit s někým stačí kliknout na kulaté tlačítko s osobou a symbolem plus.

Pokud se o nich chcete dozvědět více, můžete také kliknout na jejich jméno a zobrazit si celý jejich profil. Je zde také tlačítko, které jim odešle žádost o spojení.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/9D8ddmv4IHCr9vH9pVqMYXn9ivtx6pDqyoqjPJeFWflZyn3cMsgexMXLg59FJuGYlgIHxZFAk3Q.png)

### **KROK 3: Zkontrolujte příchozí žádosti**

Nyní je čas zkontrolovat vaše příchozí žádosti. Všechny jsou seřazeny na kartě **Žádosti**.

Pokud si nejprve přejete zobrazit informace o lidech, kteří vám poslali žádost, můžete opět kliknout na jejich jméno a tím otevřít jejich profil. V něm můžete také žádost rovnou přijmout nebo odmítnout.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/ltkA5JGO75sRRgo8WNjH3umju2mzxOsdy33jXyKP9lpx48WXaxHeDtoUcDMZ0HpCGIuHiaEmx5D.png)

### **KROK 4: Otevřete svou síť**

Jakmile se s vámi účastník spojí, objeví se na kartě **Moje** **Síť**.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/HzOuaze14Mkgpp4cL3g0kGmDecgR2VC4MtuYKmbPxGOPUXBEEpFaFvaVkOyIXpI5s4grwg1kaI1.png)

### **KROK 5: Najděte více příležitostí k networkingu**

Protože jak funkce swipování karet, tak seznam účastníků zobrazují pouze uživatele, kteří se přihlásili k networkingu, seznam se průběžně aktualizuje během celého eventu. Nezapomeňte jej tedy kontrolovat, abyste se mohli setkat s novými lidmi.

**Kde najít odmítnuté uživatele**

Všechny uživatele, které jste dříve odmítli, najdete kliknutím na tlačítko ve spodní části záložky **Žádosti**.

![](https://staticfiles.gleap.io/ghelparticle/greB5OYsRAoMhMflR5PvyXUzzeWUPYXvDuCWPkXh1KUaLtjsvx7fAbQQQRYNAzD200OG2QeF23O.png)

### KROK 6: Zrušit propojení, zablokovat uživatele, nebo nahlásit uživatele

Pokud již nechcete být ve spojení s určitým uživatelem nebo pokud vám uživatel posílá nevhodný obsah, můžete zvolit možnost ‚Zrušit propojení‘, ‚Zablokovat‘ nebo jej ‚Nahlásit‘ admin týmu.

Tuto možnost najdete v profilu uživatele:

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/nW7Mruaofjdw38pF7KLKIFBGREk0QV6Jwrly1YfHTzelGVzaSaBYgOoxOlkVXmOX5vQYvvsnXPk.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/TkiOFMaMNHAQtvLzCiwobeYkksr1hFA50hNhLzXpFVhxO3FGAx0J8ptACcrHvhB59kA7gaVglVA.png)

**Zrušit propojení s uživatelem**

Pokud jste se s někým propojili omylem nebo již nechcete být s daným uživatelem ve spojení, máte možnost spojení zrušit. Pokud si to později rozmyslíte, můžete se kdykoliv znovu propojit.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/ILnYIZhzV8g5ohjs1A6JuR8BTDA8KY0emzSyItQLA6jXS4C7k2KIkwKPa4mYqmzeSpNHNYDsRkJ.png)

**Zablokování uživatele**

Pokud vám uživatel posílá nevhodný obsah, máte možnost jej zablokovat. Poté s vámi již nebude moci komunikovat. Obsah od zablokovaného uživatele se vám v aplikaci skryje: neuvidíte jeho příspěvky na sociální zdi (social wall), jeho otázky v relacích ani jeho recenze a nebude viditelný ani v networkingu. V gamifikaci se bude zobrazovat jako „zablokovaný uživatel“.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/4PyodO7XSmJDlGAYQOrizk5jh8FLfeaYTumnfkj7OVMdLnZn2K8qH0v0dco4cOdoAFArK5ABx8v.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/ix34iIVbCxLqr1oLeQTnxbExA62gBudCc1b2sRHcegY4Hb7j9tFBsHJJ8z3Zzdj8aAphIi0NSgK.png)

Seznam blokovaných uživatelů najdete v sekci **Více -> Blokovaní uživatelé**. Blokované uživatele lze kdykoli odblokovat.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/U2cQHVZwiU2DOtIm8Zk3dybcyFYWIzt2KwtH1PSaUMl5V7jnRirBTBrKvdrHnnmLZ5OMOJdWiot.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/aLO37YosMKC6gb6oSNGZBchpNnCef4LqePTt2a8ZAkI3qmjbGGaOCl6cOBjIQCG17IJJkETt0Pj.png)

**Nahlášení uživatele**

Uživatele můžete nahlásit admin týmu. Jakmile bude nahlášení potvrzeno, uživatelský účet bude přepnut do režimu „pouze pro čtení“ (read-only) a uživatel již nebude moci v aplikaci vytvářet žádný obsah.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/ptwQsplsvpnOygmklcAPW1RjI1kVPRbS9guiL9XkydDpc9tQBpb7iFOqaaH73D3vdA13i6raadD.png)

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/3sfelodQQgwUt7Ls5kMMUE2G4fXQWD4Xudbg1bRXSNtYGBiNEHMrolhqrMHDyTbKxKXtTrNgn9d.png)

Vyberte důvod nahlášení a klikněte na tlačítko Odeslat.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/HfAPUHUVREhl1mLh9LBtzFV8MUmWvoaGEIC5JPkr3tBVwldopo7iyKxH7GFpBRZupJ6XBldmQ9K.png)

Po odeslání nahlášení se vás systém zeptá, zda chcete daného uživatele úplně zablokovat.

![](https://staticfiles.gleap.io/gattachments/whurQeMxDCES0cTiu6ToIO153G11BIXtY2msifjaVzy4OCDqnRzEl0QQly8wMrfntZ1zoXu5YX5.png)

### **Opustit networking**

Pokud již nechcete být součástí networkingu, je možné jej opustit, viz následující kroky:

![](https://files.gleap.io/pf/gattachments/aCXGPSHSCELycNHaoadsy0cnzqYKGYeXZI88481Pow7rVtuuQJI6E9Jn9b2jEMFFAgVsdjQyNSy.png?v=1&k=a&s=api&e=1793664000&sig=byq3fDZXlzCoLYvgIxMEYYTuLwYaF0eK5SKYBkmUi2g)
